Tisztelt Kolléga!

A Dentrip Fogászati Központ dolgozói fontosnak tartják a szakszerű továbbképzést, az új ismeretek átadását. Központunkban 2 szakorvos és 3 fogorvos dolgozik. 3 technikailag professzionálisan felszerelt rendelőnkben a hagyományos fogászati eljáráson túl műtétek elvégzésére, altatóorvos közreműködésével szedációra is van lehetőség.

Mi magunk is számos külföldi és hazai továbbképzésen vettünk/veszünk részt, így több éves szakmai tapasztalatainkon túl nagy szakirányú tudásbázisunk van.

Nagy esetszámmal rendelkezünk implantológiából, szakmai protokoll szerinti teljes állcsont helyreállításból, de ínyesztétikai és regeneratív műtéti technikák területén is komoly referenciával bírunk.

Rendelőlátogatási lehetőség

Tapasztalatainkat, tudásunkat szívesen megosztjuk, technikai eszközeinket bemutatjuk. Lehetőség van egy vagy több napos – vagy akár pár órás rendelői jelenlétre, műtétben való részvételre. Amennyiben szeretné megismerni ezeket a lehetőséget, betekinteni folyamatainkba, új területeket kipróbálni, keressen bennünket, mert többféle együttműködéssel állunk rendelkezésére.

Dentrip Fogászati Központ Csapata