Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/4/f/4fb89706-c8bc-4167-9854-b63fed809143/dentrip.hu/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/4/f/4fb89706-c8bc-4167-9854-b63fed809143/dentrip.hu/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/4/f/4fb89706-c8bc-4167-9854-b63fed809143/dentrip.hu/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Főoldal | Dentrip Fogászati Központ
 

Loading...

Dentrip Fogászati Központ - Tata központjában
Dentrip Fogászati Központ

Korszerű technikai háttér

Professzionalitás a kezelésben

Stresszmentes beavatkozások

Minőség kompromisszum nélkül

Teljes körű fogászati ellátással várjuk Pácienseinket előzetes telefonos egyeztetés alapján.

LEGNÉPSZERŰBB SZOLGÁLTATÁSOK

All-on-4

Az All-on-4 koncepció hiányzó fogak pótlását jelenti, egy speciális protézis segítségével, amelyet csak 4 implantátum tart. A teljes foghiányra kidolgozott megoldás legnagyobb előnye, hogy sokkal rövidebb kezelési- és gyógyulási időre van szükség- szemben a hagyományos implantációval.

Miért olyan népszerű?

A világszerte egyre elterjedtebb kezelés azért is lett olyan népszerű, mert hihetetlenül leegyszerűsíti és felgyorsítja a fogpótlást, kevesebb beavatkozással, ezáltal pedig kevesebb fájdalommal is jár. Mivel csupán 4 implantátumra van szükség és kisebb az esélye az implantátumok körüli szövetek gyulladására.

Kinek ajánljuk?

Megoldást nyújt mindazoknak, akik szeretnének egy magabiztos  esztétikai és funkcionális  eredményt biztosító megoldást a már kialakult, vagy előreláthatóan elkerülhetetlen teljes fogatlan állapotukra.

Dr. Boros József a „All-on-4: a megoldás teljes fogpótlásra” című írásában részletesebben is bemutatja az All-on-4 koncepciót.

Tovább

Altatás, éber szedálás

„Fogorvoshoz kell mennem.” Ennek a mondatnak már a gondolatától is sokan rosszul érzik magukat. Korábbi negatív élmények, szorongás, hányinger sok esetben lehetetlenné teszik a beavatkozás elvégzését. Az ilyen gondokkal küzdő pácienseink részére, aneszteziológus szakorvos bevonásával lehetőséget biztosítunk éber szedációban vagy altatásban történő kezelésre.

Éber szedálás:

– Nem jár teljes öntudatlansággal, légzésleállással.
– A páciens tud kommunikálni, de nem éli át a kellemetlenségeket.
– Helyi érzéstelenítést alkalmazunk.
– Egy alkalommal több  beavatkozás egyidejűleg elvégezhető.

Altatás:

– Öntudatvesztéssel jár, alváshoz hasonló állapotba kerül a páciens a műtét végéig.
– Altatószer mellett helyi érzéstelnítést is alkalmazunk.
– Egy alkalommal több  beavatkozás egyidejűleg elvégezhető.

Tovább

Parodontológia

A fogágybetegség kezelése céljából rendelőnkben parodontológus szakorvos dolgozik. A fogágybetegség hasonlóan a fogszuvasodáshoz hazánkban népbetegségnek tekinthető. Kialakulásáért elsősorban a fogak felületén jelen levő dentalis plakk a felelős, gyakran azonban szerzett és genetikai tényezők egyaránt súlyosbítják a betegséget.

A legfontosabb a megelőzés, melyet szájhigiénés kezelésekkel, a rosszul záródó tömések és fogpótlások cseréjével érhetünk el.

Hogyan zajlik a kezelés?

A szakorvos feladata a kialakult állapot felmérése, és ez alapján kezelési terv készítése. A fogágybetegség kezelése a plakk és a fogkövek eltávolítását, a gyulladt tasakok tisztítását, esetleg kisebb műtéti beavatkozást jelent. Ezáltal az aktív gyulladásos folyamatot megállítjuk, helyreállítva a megfelelő szájhigiénét is.

Mire figyeljünk?

A fogágybetegség kezelésében nagyon fontos a rendszeres kontroll vizsgálat, hogy hosszútávon fenntartsuk a fogágy és a környező szövetek egészségét.

Tovább

Implantológia

A mai fogorvoslás egy elhagyhatatlan részét képezi, aminek segítségével szinte minden páciens számára lehetőség nyílik egy jobb minőségű fogpótlás elkészítésére. Rendelőnkben több fajta implantációs rendszer és módszer alkalmazásával segítünk a legjobb megoldás megvalósításában.

Mikor ajánlott az implantológia?

Egy, vagy több fog sorközi hiánya, sorvégi foghiány, vagy teljes fogatlanság esetén akár egy rögzített, vagy egy kivehető fogpótlás rögzítése céljából végzünk beültetést.

(tovább…)

Tovább

Szájsebészet

Rendelőnkben szájsebészeti ellátás 2004-óta folyamatosan működik. Erre specializálódott dentoalveolaris szájsebész a hét minden napján elérhető központunkban. Bár a fogmegtartó sebészi kezelések az implantológia fejlődésével gyakran háttérbe szorulnak, rendelőnkben ilyen esetek megoldására is várjuk pácienseinket.

A szájsebészet

Az egyik leggyakrabban végzett fogsebészeti kezelés a betört, visszamaradt foggyökerek, valamint a rossz pozícióban növő számfeletti fogak és bölcsességfogak műtéti eltávolítása. (tovább…)

Tovább

FRISS HÍREK, TANÁCSOK

Itt olvashat bejegyzéseket a kezelésekről, trendekről, újdonságokról

FONTOS AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ha van bármilyen észrevétele, jelezze kérdőívünkön!